Gratis fragt over 650 kr. - ellers 39 kr.         Levering: 1-3 dage.

Handelsbetingelser/Retur

Priser

Som dansk kunde er alle priser oplyst inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer på hjemmesiden.

Fragt 39,- kr fri fragt ved 650,- kr i Dk.  Sverige og Tyskland fragt 165,- kr.

 

Betaling

Du kan foretage din betaling med de følgende typer betalingskort: Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og JCB

Du skal være opmærksom på, at hvis du betaler med et kreditkort vil dit kreditkortselskab ofte reservere det beløb du køber for på dit konto, hvilket påvirker din resterende kredit på kortet. Selvom du efterfølgende måtte lave ændringer til din bestilling, kan vi ikke ophæve reservationsbeløbet da det udløber og ophæver sig selv efter 7-14 dage. Vi trækker aldrig betaling på et kreditkort før vi sender dine varer.

Vi sætter din sikkerhed som kunde hos os meget højt. Vi har derfor også sikret at du ikke løber nogen risiko ved at handle med dit betalingskort hos os.

Vi opbevarer aldrig dine kortoplysninger, og i forbindelse med betalingen benytter vi en krypteret SSL-forbindelse, for at sikre af ingen andre kan få fat i dine oplysninger.

 

Forsendelse

Pakken sendes som MyPack collect til 39 kr. dvs. at du selv skal hente den på et valgfrit posthus.

- eller pakken sendes som MyPack home til 59 kr. og pakken sendes hjem til din adresse.

Forsendelse sker med Post Nord, som pakkepost. Leveringstiden (for Danmark) er normalt 1-3 hverdage, med mindre andet er anført ud for varen. Vi tilstræber, at varer, som bestilles samlet, også sendes samlet. I det tilfælde at en ordre ikke kan effektueres af én omgang, betaler du stadig kun den samme fragtomkostning.

Levering af varer fra os er sket, når du har modtaget de bestilte varer. Det vil sige, at risikoen for varerne overgår til dig på leveringstidspunktet.

Vi leverer til Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Er du i tvivl om levering, så send os en mail. Husk ved international levering af vælge dette ved angivelse af leveringsmåde. Der beregnes ikke moms til lande uden for EU, herunder Færøerne og Grønland. Faktura til tolddeklarationen medfølger pakken.

 

Delvis levering

Er nogle af dine varer ankommet til vores lager, har du mulighed for at vælge at få tilsendt disse delvist, i stedet for at vente på at de sidste varer ankommer. Vælger du at få nogle af dine varer tilsendt som en delvis levering, vil dette betragtes som en separat ordre, og fragten vil derfor også blive beregnet herefter. Opkrævningen af de to ordrer vil ske hver for sig, således at du altid kun betaler for de varer vi har sendt til dig.

 

Fortrydelse af køb

Som kunde hos os har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret på dine køb. De 14 dage gælder fra den dag du har modtaget varerne.

Returnerede varer skal være i en salgsbar stand. Returneringen sker for egen regning. Vi har ingen returlabel.

Retur til: Surf-Zone, Skivevej 118, 7500 Holstebro

Du kan fortryde dit køb ved at:

Afvise pakken fra postvæsnet eller returnere pakken til os. Hvis du fortryder dit køb, påhviler omkostningerne ved returnering dig som køber.

 

Reklamationsret

I følge dansk lovgivning har du 2 års reklamationsret. Du skal dog være opmærksom på at at du skal reklamere inden rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Som hovedregel vil det altid være inden for rimelig tid hvis du reklamerer inden for 2 måneder. Hvis du returnerer en vare på grund af fejl eller mangler vil vi betale dine fragtomkostninger.

 

Tilbagebetaling af penge

Har du betalt for varerne på kreditkort, så bliver pengene automatisk tilbageført til din konto. Har du betalt på anden måde, bedes du oplyse bankoplysninger på den konto du gerne vil have tilbageført pengene til.