Gratis fragt over 650 kr. - ellers 39 kr.         Levering: 1-3 dage.

Om Surf-Zone

 Surf-Zone blev grundlagt i 2006 i Holstebro. Vi er et firma der elsker alle former for boardriding og vandsport. Hele livsstilen omkring Surf-Ski og Skate er vores passion. I 2007 gik vi online med vores webshop www.surf-zone.dk. Du kan bestille på vores webshop eller du kan komme forbi vores lager i Holstebro, dog efter aftale, så vi kan give dig den bedste hjælp.

Iden til Surf-Zone.dk blev grundlagt da jeg, Claus Vestergård var på en jordomrejse i 1999. I Australien blev vi hurtigt fascineret af de fantastiske strande og det skønne vejr. Hele stemningen og livet omkring strandene. De lokale var meget imødekommende og nemme at tale med. 

Alm. wave surfing er en kæmpe ting i Australien, alle surfer. De har bestemt også de perfekte bølger til det. Vi skulle selvfølgelig også prøve at surfe og kom hurtig på surf skole i Surfers Paradis på østkysten. Det var meget hårdt og rigtig svært, men til sidst kom jeg op at stå og kunne mærke kraften i bølgen, der fik mig indad. De 10 sekunder ændrede alt.

Når man først har prøvet at komme op at stå på surf boardet, mærke Moder naturs kraft, og surfer ind ad mod stranden, ja så er man fuldstændig solgt og afhængig af surfing. Det, der er fantastisk ved wave surfing er den enkelthed, der er ved sporten. Du skal bare have et surfboard og en leash, så er du nærmest klar. Der er ingen sejl, en masse liner og div. grej, der skal gøres klar. 

Jeg kan bestemt også rigtig godt lide tanken om, at det er Moder natur, der bestemmer om du skal surfe. Du er afhængig af vind- og vejrforhold og der kan være meget ventetid, men når forholdene er perfekte er glæden til gengæld også ekstra stor.

 I Australien fik vi surfet en del og da vi kom til Hawaii på vores jordomrejse, skulle vi selvfølgelig prøve at surfe igen. Her var der virkelig perfekte bølger. Skarpe rene bølger som kom rullende i sæt. Det var hel fantastisk at surfe her og igen hele stemningen omkring strandende var bare lige mig.

Siden er det blevet til 2 ture til Australien for blandt andet at wave surfe. Bølgerne på Tenerife har vi også surfet på. Ellers surfer vi ved den danske vestkyst, som bestemt også kan noget. 

Jeg bliver aldrig færdig med jagten på den perfekte bølge.

Du er altid velkommen til at ringe 41627060 eller maile til os mail@surf-zone.dk